Software problem

Anything that you wish to discuss that is off topic, post here.
Post Reply
User avatar
Tuckeroo
Silver Status
Posts: 220
Joined: Sun Mar 27, 2016 11:29 am
Position: Nature Lover
Location: northen rivers nsw

Software problem

Unread post by Tuckeroo » Sat Mar 09, 2019 3:45 pm

I was just wondering if anyone else has come across this problem.
In all the computers I've had you typed a code to access Microsoft Word,
via a disc in the old days or later a code that came in the computer box when you purchased it.

My last PC, I'm sure it was Windows 10, I used 'Word' without having to purchase 'Office'.
That was about 4 years ago. Recently I bought a new computer (W10) and can't access 'Word' at all
without buying the whole 'Office' bundle.

Is this a new policy by Microsoft ? I think they now sell you computers without any code to access Office/ Word,
you have to buy it separately. What do Macs use ?

T.

User avatar
Simon M
Long Time Contributor
Posts: 872
Joined: Sun Sep 11, 2016 1:36 am
Position: Unsure
Location: South Western Victoria

Re: Software problem

Unread post by Simon M » Sun Mar 10, 2019 3:31 am

You're correct. You have to get the whole 'Office Suite' package, or settle for using Microsoft Works (or whatever they call it these days).

Post Reply